Ontdek het mooie buitengebied van Schalkwijk wandelend of op de fiets. Wandelen door weilanden, langs een lint van boerderijen en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Geniet van weidse uitzichten, de rust en ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Klompen aan, rugzak op en gaan. We delen twee mooie klompenpaden.

 

Klompenpad Lint- en Liniepad

Klompenpaden zijn wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en historische plekken lopen. Het Lint- en Liniepad loopt langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zoals Werk aan de Groeneweg. Een verdedigingsstelinng voor het verder gelegen Fort Honswijk. 

Startpunt

TOP Eiland van Schalkwijk
TOP Eiland van Schalkwijk, Provincialeweg 1  
3998 JE Schalkwijk

 

Wandelpakket klompenpaden

Verzorgd onderweg? Loop vanaf de start een stukje verder naar links en daar vindt je op de zaterdagen geopend Barista de Dominee. Start je wandelingmet een lekkere koffie en biologisch taartje. Bij Barista de Dominee is een wandelkaart van de route aan te schaffen. Ook verzorgen wij een wandelpakket met een thermoskan specialty koffie, een haver of chocokoek, flesje water en een caramel-notenkoek voor 11,- p.p

Eindpunt:TOP Eiland van Schalkwijk
TOP Eiland van Schalkwijk, Provincialeweg 1  
3998 JE Schalkwijk

 

© 2021 - 2023 Barista de Dominee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel