Heb je zin om er even lekker tussenuit te gaan? Boek dan één van de arrangementen van de Dominee!|
Zoek je bijvoorbeeld een leuk uitje voor de kinderen? Informeer eens naar de verschillende Bingo-kaarten die je Schalkwijk (Utr.) op een originele manier laat ontdekken, overigens ook leuk voor volwassenenBingo Schalkwijk

Bingo Schalkwijk

Ontdek de omgeving op een leuke manier met de originele Bingo-kaarten van de Dominee!
Je kunt kiezen uit ‘Bingo-op-de-Brink’ en de ‘Bingo fiets/wandelkaart’ van het Vuylcoppad.
Geschikt voor jong & oud! 

En na afloop (of van tevoren) warme chocomel. Haal je Bingo-kaart bij de Dominee aan de Provincialeweg in Schalkwijk of stuur ons een berichtje!
 


 

High tea bij de Dominee in Schalkwijk


Wij zijn dol op High Tea. Gezellig, ongedwongen een fijne tijd aan een mooi gedekte tafel. 
Bij ons kan je de hele dag terecht voor een High Tea. Onze High Tea bestaat uit een uitgebreid assortiment van taartjes, chocolade en hartige hapjes. Ons assortiment gaat met de seizoenen mee. En uiteraard krijg je zoveel tea als je maar op kunt. 

Je betaalt voor de High Tea bij Barista de Dominee 24,50 euro per persoon.

  • Te reserveren vanaf 2 personen via deze linkmail of dm.
  • Graag 1 dag van tevoren reserveren
  • Allergie? Graag even doorgeven bij het reserven, dan houden wij hier rekening mee.

Wandelen in Schalkwijk


Wandelen in de omgeving van prachtig Schalkwijk

Ontdek het mooie buitengebied van Schalkwijk wandelend of op de fiets. Wandelen door weilanden, langs een lint van boerderijen en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Geniet van weidse uitzichten, de rust en ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Klompen aan, rugzak op en gaan. We delen twee mooie klompenpaden.

Klompenpad Lint- en Liniepad

Klompenpaden zijn wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en historische plekken lopen. Het Lint- en Liniepad loopt langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zoals Werk aan de Groeneweg. Een verdedigingssteling voor het verder gelegen Fort Honswijk. 

Klompenpad Vuylcop- Verdronken Bos

Het Vuylcop pad komt langs de Schalkwijkse Wetering langs het torentje van Vuylcop, en vervolgens langs het verdronken bos. Een uniek stukje natuur waar je over het water loopt over een nette steiger.  

Startpunt

TOP Eiland van Schalkwijk
Provincialeweg 1  
3998 JE Schalkwijk

Wandelpakket klompenpaden

Verzorgd onderweg? Loop vanaf de start een stukje verder naar links en daar vindt je op de zaterdagen geopend Barista de Dominee. Start je wandelingmet een lekkere koffie en biologisch taartje. Bij Barista de Dominee is een wandelkaart van de route aan te schaffen. Ook verzorgen wij een wandelpakket met een thermoskan specialty koffie, een haver of chocokoek, flesje water en een caramel-notenkoek voor 12,50 p.p

Eindpunt:
TOP Eiland van Schalkwijk
Provincialeweg 1  
3998 JE Schalkwijk

Informeer naar de mogelijkheden.


 

© 2021 - 2024 Barista de Dominee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel